top of page

MIH goes USA


Bekijk hier de foto's van het event

Van 17 tot 23 september is Made in Holland met een groep van 41 leden naar de USA afgereisd. We zijn gestart in San Francisco waar er naast een informeel, ontspannen programma ook enkele bedrijfsbezoeken en op het consulaat een pitch voor start-ups op het programma stond.

Eén van de hoogtepunten was het bezoek aan Tesla, met een rondleiding door de fabriek en een sneak preview van de nieuwste Tesla Model 3, inclusief een testrit!

Ook zijn we langs het futuristische Apple hoofdkantoor gereden, en heeft iedereen bij Nomadic in 3D kunnen ervaren waar VR toe in staat is.

Een historische fietstocht over de Golden Gate Bridge en een boottocht langs Alcatraz zorgden voor een uitermate ontspannen beleving van deze Europees aandoende stad.

Een bijzondere ervaring was het bezoek aan Stanford University, waar wij een lecture kregen van Board Member & Chair Emeritus Gigi Wang en een rondleiding over de campus.

De laatste 2 dagen is Las Vegas bezocht, de city die 24/7 doorgaat met shows en casino's. Wij bezochten de spectaculaire show 'O', van Cirque du Soleil. De laatste dag waren er meerdere keuzes voor de leden, er is gegolfd, er zijn leden gaan boxen, én de Grand Canyon is met een urenlange helikoptertocht bezocht en heeft in de diepe ravijnen een stop gemaakt voor een drankje.

Bekijk hier de foto's voor een impressie van alle bijzondere momenten.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page