top of page

Bezoek aan Damen Shipyards


Bekijk hier de foto's van het event

Dinsdag 20 juni zijn we te gast bij Arnout Damen van Damen Shipyards. Damen Shipyards vond zijn oorsprong in Hardinxveld-Giessendam. De broers Jan en Marinus Damen startten het bedrijf in 1927. Inmiddels heeft het Nederlands scheepsbouwconcern meer dan dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem. Het bedrijf is groot geworden door de vergaande standaardisatie, modulaire bouw en het werken ‘op voorraad’ bij kleinere schepen als sleepboten, werkschepen en patrouillevaartuigen. Tegenwoordig bouwt het concern wereldwijd zeer diverse schepen van allerlei omvang. We zijn trots en verheugd om Arnout Damen als lid in ons midden te hebben.

Programma op dinsdag 20 juni

16.00 - 16.30 uur

Ontvangst en korte presentatie door Arnout Damen

16.30 – 17.15 uur

Rondleiding

17.15 – 17.30 uur

Route richting de 2610

17.30 – 18.30 uur

Vertrek met de 2610, varen richting Slot Loevestein en terug, borrel aan boord

18.30 uur

Einde bedrijfsbezoek aan Damen Shipyards

Na het afmeren lopen we richting onze auto om vervolgens het aperitief te nuttigen bij The Dutch in Spijk en daar aansluitend te dineren

in de Founders Room.

The Dutch is een Golfcourse op International Championship niveau en ontworpen door de beroemde Schotse golfer en topdesigner Colin Montgomerie. De baan is aangelegd volgens de allerhoogste Europese normen en is daarmee koploper voor wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en bespeelbaarheid in Nederland. The Dutch is gastheer voor de KLM Open tot en met 2018. Toegang is door het jaar heen exclusief voor leden en hun gasten.

19.00 uur

AperItief bij de The Dutch

19.30 uur

Diner bij de The Dutch in de Founders Room


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page