top of page

Partnerevent Cannes


Cannes, de mondaine stad gelegen aan de Middellandse Zee in het departement Alpes-Maritimes. In de middeleeuwen was Cannes slechts een klein plaatsje. De inwoners leefden voornamelijk van de visvangst. In de negentiende eeuw werden er steeds meer vakantie villa's in de omgeving van de stad gebouwd. Zowel Franse als buitenlandse aristocraten ontdekte he heerlijke klimaat van Cannes en haar omgeving. Hierdoor veranderde Cannes van een nietszeggend vissersdorpje naar één van de meest geliefde badplaatsen op aarde. Tegenwoordig is de stad met name bekend vanwege haar jaarlijkse Internationale Filmfestival, haar mooie stranden, luxe hotels en vele gezellige restaurants. Kortom, een plaats waar het alle tijden van het jaar heerlijk toeven is.

U bent met uw partner en mede clubleden van Made in Holland te gast in en rondom deze bij de internationale jetset geliefde badplaats.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page