top of page

MADE IN HOLLAND goes LONDON

Bekijk hier de foto's van het event

Een weekend Londen op 20-21 mei as, maar dan zonder shoppen en The Big Ben. We nemen u graag mee naar het Londen waar traditie de boventoon voert. Snelheid, soeplesse, kracht en competitie zijn de kernwoorden van dit weekend. Volbloeden en Rugby in volle glorie.

We bezoeken Al Shaqab Lockinge Day op de Newbury Racecourse, de ‘richest raceday’ en een van de ‘social highlights’ van de Engelse zomer. Vanaf het bekroonde panoramisch restaurant ‘the Hamsphire Stand’ zullen we de races aanschouwen. Europa’s mooiste volboeden kop-aan-kop waarbij de meest exclusieve prijzen gewonnen worden.

En dan zondag onze eigen exclusieve skybox in het Twickenham Stadion. Een aantal van u is fervent speler geweest en kan de nieuwkomers volledig informeren over alle ins-en-outs van de HSBC World Rugby Sevens Series. Het belooft een bijzonder weekend te worden waarvan we het uiteraard ook spannende avondprogramma nog even geheim houden.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page