top of page

Koffie & Kreeft, 2 bedrijfsbezoeken


Op de Nieuwjaarsreceptie wist Bas Witvoet nog van niks, maar tijdens de speech hoorde hij dat we binnenkort een bezoek aan zijn bedrijf zouden komen brengen. Met enthousiasme zijn we op dinsdag 14 maart ontvangen op de Sevillaweg om het verhaal te horen van een doorzetter, een cowboy maar bovenal een rasondernemer die een jongensdroom waarmaakt met veel vallen en steeds weer opstaan totdat niks of niemand je meer omver krijgt.


Dit alles werd zichtbaar tijdens de rondleiding door de fabriek waar alle bonen vermalen, de cups gevuld en de dozen verstuurd worden. En terloops merkte Bas op dat een nog grote productiehal einde jaar geopend zal worden aan de overkant van de straat. Na deze indrukwekkende start, en een lekkere kop koffie, vervolgde de weg zich een paar straten verder.


In het imposante schip van Schmidt Zeevis wachtte ons een hartelijk ontvangst met een goed glas wijn en uiteraard een garnalenkroketje. In witte jassen gehuld, de barre kou doorstaand, hebben we kunnen ervaren wat die heerlijke zalm ondergaat voordat hij gefileerd en gebakken op onze borden thuis ligt. Nog een paar glazen wijn verder, en weer wat graden opgewarmd hebben we een deel van de visvoorraad mogen nuttigen in de het slagschip.


Spontaan heeft Johan Poort ons allen uitgenodigd in zijn huis op dinsdag 16 mei, voor de expositie van een nieuw ontdekte kunstenaar.

Twee nieuwe leden, Martijn Schuurs en Carlo Brandwijk hebben zichzelf voorgesteld. En mannen, jullie weten wat je te wachten staat tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2018!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page