top of page

3-daags MIH event naar Frankrijk

Van 6 tot en met 9 juni zullen we naar Frankrijk reizen om een bezoek te brengen aan het exclusieve atelier van Bugatti in Dorlisheim. Na een lunch op het chateau en een rondleiding op het landgoed vervolgt de reis richting Epernay. In dit eeuwenoude dorp ligt het Maison Moët & Chandon waar speciaal voor Made in Holland een lunch geserveerd zal worden in de stijlkamers van het privé eigendom van de familie Moët, le residence de Trianon.

Op de l'Abbaey de Hautvillers, waar het graf van de heer Dom Petrus Perignon ligt zal een Dom Perignon champagne proeverij in de private lounge worden geschonken en kan het park en de oude klooster worden bezocht. Ook staat een VIP tour door de oude wijnkelders van Moët & Chandon op het programma.

De reis vervolgt richting Parijs, waar de Private Boutiques van Berlutti en Louis Vuitton exclusief voor Made in Holland worden geopend. Een ontvangst in het private appartement van Dom Perignon zal een diepe indruk achterlaten.

Het bezoek aan Parijs zal afgesloten worden met een diner en avondshow in de Moulin Rouge.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page