top of page

Nieuwjaarsreceptie 'Onder de Boompjes'

Traditie getrouw wordt het nieuwe MIH jaar ingeluid met de Nieuwjaarsborrel. Deze zal op donderdag 11 januari 2018 om 18:00 plaats vinden aan de Buitenhavenweg 132 in Schiedam. Tijdens deze avond proosten we met u op een gezond en gezellig 2018 en onthullen we de MIH-agenda voor komend jaar. Ook 2018 wordt een heel bijzonder jaar, waarin we u gaan verrassen met bijzondere events en interessante bedrijfsbezoeken bij onze gewaardeerde leden.

Bekijk hier de foto's van het event

Onze gastheer deze avond is MIH-lid Jean Paul Batenburg. Zijn destilleerderij 'Onder de Boompjes' stamt uit 1658 en is daarmee de op een na oudste destilleerderij van Nederland. Nog steeds onafhankelijk wordt hier gezever en gin op traditionele wijze met uitsluitend verse en natuurlijke ingrediënten gemaakt. In tegenstelling tot de meeste destilleerderijen worden de moutwijnen zelf gemaakt en vindt het bottelen ook op de locatie in Schiedam plaats. Momenteel worden bij 'Onder de Boompjes' vier soorten genever, twee ging en een vodka geproduceerd.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page