top of page

FEYENOORD IS ONS ALLER CLUBJE


Zoals beloofd gaat dit jaar een spectaculair jaar worden. We beginnen onze eerste Lustrumactiviteit natuurlijk in de Kuip. Een mooiere start van het Lustrumjaar kun je niet bedenken, zeker nu de dalende teneur door een mooie overwinning op Utrecht afgelopen zondag is gekeerd.

Wij worden op 22 maart vanaf 18.00 uur ontvangen in de bestuurskamer van ons aller clubje door technisch directeur Mark Koevermans. Mark zal één en ander vertellen en aansluitend zal Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond de technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel, interviewen. Uiteraard is er voor u uitgebreid gelegenheid slimme speltips te geven of vragen te stellen. Aansluitend krijgen wij een rondleiding door het Feyenoord-stadion waarna we terug zullen keren naar de bestuurskamer voor een diner.

Programma:

18.00 – 18.15 uur ontvangst

18.15 – 19.00 uur sprekers Mark Koevermans en Martin van Geel

19.00 - 20.00 uur rondleiding stadion

20.00 – 22.00 uur diner

22.30 einde programma.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page