top of page

Bedrijfsbezoek aan P. van Harten en Zn. BV

In de vroege ochtend van vrijdag 16 maart brengen we een bezoek aan het bedrijf P. van Harten en Zn. BV - Quality Beef products van ons zeer gewaardeerde MIH-lid Martijn Schuurs. Al meer dan een halve eeuw levert dit familiebedrijf de beste kwaliteit rundvlees door heel Europa. De klantenkring bestaat voornamelijk uit supermarkten en grootshandelsbedrijven.

Van Harten verwerkt vooral vrouwelijke runderkarkassen, waarbij het voor het overgrote deel gaat om het luxere achtervlees, zoals entrecôte, ribeye en ossenhaas. Bij de verwerking houdt men rekening met de wensen van de klant wat betreft marmering, vetbedekking en kleur. Permanent gekoelde ruimtes, klimaatbeheersing en strenge eisen op gebied van hygiëne en vakmanschap zorgen voor de garantie van een goed stuk vlees.

Wij zullen een rondleiding langs het verwerkingsproces krijgen, met aansluitend een walking breakfast met vers vlees van de green egg.

Een bijzonder moment om dit mooie bedrijf en een stukje vakmanschap van dichtbij te mogen aanschouwen.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page