top of page

MADE IN HOLLAND bezoekt de Librije in Zwolle op 17 en 18 juni


Wederom een mooie Lustrumactiviteit, het culinaire evenement op 17 en 18 juni

aanstaande in de Librije in Zwolle.

Wij worden op 17 juni vanaf 18.00 uur ontvangen door Johnnie en Theresa Boer in de Librije in Zwolle (valid-parking). Daar gaan wij met elkaar een aantal gerechten (hapjes) zelf maken onder de bezielende leiding van Johnnie Boer. Daarna laten wij de kunsten van de culinaire wetenschap snel over aan de kenners en zullen wij vanaf 20.00 uur mogen genieten van een welverdiend diner met bijpassende wijnen, die ons worden uitgelegd en ingeschonken door gastvrouw en sommelier Theresa Boer. Na dit ongetwijfeld verrukkelijke diner kunnen wij met een gerust hart naborrelen aan de bar, omdat er voor deze gelegenheid voor u allen een slaapplaats is geregeld. Na een ontbijt op de 18e juni vertrekt ieder met eigen vervoer weer terug naar huis.

Met vriendelijke groet,

Uw MIH-bestuur


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page