top of page

MET MADE IN HOLLAND GOLFEN OP ST'ANDREWS

In het lustrumjaar mag ook een bijzondere golfreis natuurlijk niet ontbreken. En waar moet je als echte golfer ooit geweest zijn? Dat is uiteraard op de bakermat van het golfspel St. Andrews. Inmiddels hebben we contacten gelegd met de beste PGA Professional van Nederland John Woof en met zijn collega op St. Andrews George Finlayson.

We vertrekken op maandag 19 september aan het begin van de middag vanaf Schiphol naar Edinburgh-Airport, waarna we zullen inchecken in het wereldberoemde St. Andrews Old Castle Hotel. Vervolgens worden we door John Woof en George Finlayson rondgeleid op The Old Course. Na diner en een whisky-proeverij gaan we ‘vroeg’ naar bed om de volgende ochtend in topvorm onze eerste ronde te spelen de Carnoustie Golf Links. Na een geweldig middag- en avondprogramma (en wat nachtrust) zullen we op 21 september spelen op de schitterende Kingsbarns Golf Links, waarna we aan het einde van de middag terug zullen vliegen naar Amsterdam. Uiteraard is ook dit jaar het de prachtige wisseltrofee de hoofdprijs, maar eigenlijk zal dit event alleen maar winnaars opleveren; want wie wil er nu niet naar St. Andrews?

Uw MIH-bestuur

JeanPaul Batenburg

Rob van der Leeuw

Michel Perridon

Pieter Schoen

Rob Vismans


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page